Blog_cover_emoce
Marketing,

Emoční marketing: jak vytvořit silné vazby se zákazníky

V dynamickém a stále se měnícím světě marketingu je jasné, že přístup „business as usual“ již nevyhovuje. Konzumenti očekávají více – touží po autenticitě, hlubšímu vztahu a osobním spojení se značkami, které si vybírají. A právě tady vstupuje do hry emoční marketing, který nabízí způsob, jak vytvářet hlubší a smysluplnější vztahy se zákazníky prostřednictvím zapojení emocí.

IMG_5754
Grafika, Marketing, Online marketing,

Nahradí nás umělá inteligence?

Únor 2023. Brace yourself. Všechny tvrdě pracující v odvětví marketingu nahradí ChatGPT. Není úniku. Začali jsme se pomalu smiřovat s tím, že si zkrátka budeme muset najít novou práci. Zatímco jsme si ale psali životopisy, došlo nám, že to nejspíš ještě nebude tak horké. Během uplynulých pár měsíců jsme totiž o Chat GPT zjistili, že je opravdu skvělý sluha, ale zlý pán.

Blog-covery
Grafika, Marketing, Online marketing,

Jak být vidět a prodávat v záplavě bannerů

Do online reklamy se každý rok investuje více peněz. Ať už jde čistě o výkonnostní kampaně nebo podporu značky, zaujmout a předat sdělení je tak stále složitější. A lépe už bylo. Do budoucna to bude naopak stále složitější. Kromě jednoduchosti a originality zpracování banneru a samotného sdělení je potřeba využívat nové formáty, které se postupně objevují.

Blog-covery
Brand Building, Marketing,

Společná cesta při budování značky

Není to úkol, který se dělá od stolu. Při vytváření strategie značky jsme s klienty úzce spojeni a pravidelně se potkáváme. Na jednotlivých schůzkách a workshopech se bavíme o vizi, zákaznících i produktu či službě. Je toho mnohem více, ale vše začíná formulářem a vstupními rozhovory, kde zjišťujeme, proč se vůbec společně pouštíme budování značky.

Budování značky pomáhá zvýšit úspěch vaší firmy
Brand Building, Marketing,

82 % investorů bude investovat pouze do společností se silnou značkou. Proč?

Mít známou a úspěšnou značku je fajn. A nejen to. V návaznosti na znalost značky rostou také počet zákazníků a tím pádem se zvyšuje i obrat, od něhož je blízko k potřebnému zisku. Nic nového pod sluncem. Odkud se však berou důvody, které vysvětlují, proč při tvorbě značky myslet na barva a je modrá ta správná, pokud ji mají už ti nejúspěšnější?